Caravan onderhoudsbeurt

U bent op zoek naar een full-service bedrijf dat voor u uw caravan onderhoudsbeurt kan doen? Dan bent u bij Inventive Repair aan het beste adres. Uw caravan is onze zorg.

Wij zijn gevestigd in Heerenveen en bedienen de hele provincie Friesland waar het gaat om caravan onderhoud. Inventive Repair is aangesloten bij Bovag en FOCWA

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan en bevordert de verkeersveiligheid. Uitstel van onderhoud leidt tot onnodige kosten en bekorting vande levensduur van uw caravan. Wantook hier geldt; Wat rijdt dat slijt , wat staat dat vergaat.                                                Met een goed onderhouden caravan komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Een defect aan uw caravan kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent naar uw vakantiebestemming. Onderhoud daarom uw caravan minimaal eens in de twee jaar. Zo helpt Inventive Repair u zorgeloos op weg.

Wij zijn een gecertificeerd en gespecialiseerd caravan en camper bedrijf dat al meer dan duizend klanten succesvol heeft geholpen met het onderhoud en herstel van hun caravan of camper.

De Bovag onderhoudsbeurt of Focwa PACK keuring.

Een Bovag caravan onderhoudsbeurt is een combinatie van de PACK keuring ("caravan APK") en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw caravan. We kennen de uitgebreide caravan onderhoudsbeurt en de beperktere onderstelbeurt.

Bovag Onderhoudsbeurt

Bij de Bovag-onderhoudsbeurt alle essentiële zaken gecheckt en onderhouden. Zoals het complete onderstel, complete remsysteem, lagers, schokdempers, banden, uitdraaisteunen,
onderstel, constructie, elektrische installatie en gasinstallatie, en wordt er een vochtmeting
uitgevoerd. De apparatuur in uw caravan zoals de kachel, gasstel en kooktoestel wordt ook gecontroleerd en afgesteld. De watervoorziening, kranen etc. worden "droog"gecontroleerd.     Ook wordt er een remmentest op remtestbank uitgevoerd.

Als extra's kunnen uitgevoerd worden het onderhoud en afstellen van de mover, het testen van de met water gevulde watervoorziening, boiler en cassettoilet.  

Bovag onderstelbeurt

De onderstelbeurt is een beperkte onderhoudsbeurt. Daarbij wordt wordt de caravan gecheckt en onderhoud gepleegd aan het complet onderstel, complete remsysteem, lagers, schokdempers,
banden uitdraaisteunen, constructie, verkeersverlichting en gasinstallatie.

PACK keuring.

De PACK keuring is de "APK" voor de caravan. Bij een PACK – keuring worden alle vitale onderdelen van de caravan geïnspecteerd en gekeurd. Het woord zegt het al, hierbij wordt er alleen gekeurd en geen onderhoud gepleegd. Hebt u vorig jaar een onderhoudsbeurt laten uitvoeren dan kunt u tussen de beurtencyclus door een PACK keuring uit laten voeren. Mochten daarbij defecten worden geconstateerd dan kunt u deze laten herstellen. zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Alleen een door FOCWA erkend keuringsstation met daarvoor opgeleide technici mag een PACK –keuringuitvoeren. Inventive Repair is zo’n keuringsstation. Inventive Repair is aangesloten bij FOCWA en voert ook de FOCWA keuring voor caravans uit. Dit kwaliteitslabel garandeert u dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf dat verstand heeft van zaken. 

Caravan Vakantiecheck

Een vakantiecheck behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is een beperkte keuring waarbij het onderstel, remmen, banen, verkeersverlichting en gas gecontroleerd worden. Ook het gewicht van de caravan, in de toestand zoals aangeboden, wordt vastgesteld. 

Inventive Repair is volledig uitgerust met alle moderne apparatuur voor het opsporen en herstellen van technische mankementen of gebreken.

Al onze bevindingen worden vastgelegd in een overzichtelijk en duidelijke keurigsrapport. Op basis van de uitkomst van het rapport kunt u besluiten om de specialisten van Inventive Repair, waar nodig, reparaties te laten doen.

Winteronderhoud voor uw caravan

Nadat de zomer voorbij is en u uw caravan het gehele seizoen met plezier heeft gebruikt wordt het tijd voor de winterstalling. Om er zeker van te zijn dat uw caravan in goede staat verkeerd na de zware belasting in het seizoen adviseren wij u om een winteronderhoud te laten uitvoeren.

Inventive Repair loopt uw caravan, voordat zij op stalling gaat, nog eens helemaal na. U kunt er dan zeker van zijn dat uw caravan in goede staat verkeerd en zorgeloos de winterstalling in kan. Zo komt u in het nieuwe seizoen niet voor onverwachte verassingen te staan.

Met een Bovag onderhoudsbeurt of PACK keuring beschikt u over een goede en vooral veilige caravan zodat u ontspannen op reis kunt gaan. Zonder zorgen, wel zo fijn.

Meer info? Bel direct 0513 - 62 13 45 voor meer informatie omtrent uw caravan onderhoudsbeurt.

Sitemap   |   Copyright © 2022 Inventive Repair   |   Realisatie: Firmaq media