Caravan onderhoud Friesland

U bent op zoek naar een betrouwbare partner die voor uw caravan het onderhoud in de provincie Friesland kan verzorgen?

Dan bent u bij Inventive Repair aan het beste adres. Wij zijn gevestigd in Heerenveen en bedienen de hele provincie Friesland waar het gaat om caravan onderhoud. Inventive Repair is aangesloten bij Bovag en FOCWA en hielp al meer dan duizend klanten met het onderhoud en herstel van de caravan. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden caravan ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw caravan kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u op weg bent naar uw vakantiebestemming. Onderhoud daarom uw caravan minimaal eens in de twee jaar. Inventive Repair helpt u zorgeloos op weg.

Diverse soorten onderhoud voor caravans

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten van onderhoud en keuring. Welke soorten van onderhoud kunt u bij ons vinden?

Bovag Onderhoudsbeurt

U kunt bij ons de uitgebreide Bovag-onderhoudsbeurt aan uw caravan laten uitvoeren. Bij deze onderhoudsbeurt wordt uw caravan grondig gecheckt en onderhouden. Onderhoud wordt gepleegd op tal van essentiële zaken zoals het complete onderstel, complete remsysteem, remmen, lagers, schokdempers, banden, uitdraaisteunen, constructie, complete electrische systeem en gasinstallaties en wordt er een vochtmeting uitgevoerd. de apparatuur in uw caravan zoals de kachel, gasstel en kooktoestel wordt ook gecontroleerd en afgesteld. Ook wordt er een remmentest op remtestbank uitgevoerd.

Bovag onderstelbeurt 

De onderstelbeurt is een beperkte onderhoudsbeurt. Daarbij wordt wordt de carvan gecheckt en onderhoud gepleegd aan het complet onderstel, complete remsysteem, lagers, schokdempers, banden uitdraaisteunen, constructie, verkeersverlichting en gasinstallatie. 

Bewijs van goed onderhoud

De conditie van uw caravan wordt weergegeven in een overzichtelijk keuringsrapport. Indien uw caravan op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een bovag keuringssticker.

Pack Keuring voor Friesland

Alleen een door FOCWA erkend keuringsstation met daarvoor opgeleide technici mag een PACK –keuring uitvoeren. Inventive Repair is zo’n keuringsstation. Bij een PACK – keuring worden alle vitale onderdelen van de caravan geïnspecteerd en gekeurd. De PACK keuring is de "APK" voor de caravan. Hierbij wordt er alleen gekeurd en geen onderhoud gepleegd. Hebt u vorig jaar een onderhoudsbeurt laten uitvoeren dan kunt u tussen de beurtencyclus een PACK keuring uit laten voeren. mochten daarbij defecten worden geconstateerd dan kunt u deze laten herstellen.

Inventive Repair is volledig uitgerust met alle moderne apparatuur voor het opsporen en herstellen van technische mankementen of gebreken.onderhoud caravans

Winteronderhoud van uw caravan

Uw caravan heeft in het seizoen veel te lijden gehad aan waarschijnlijk hoge temperaturen en andere extremen van de zomer. Voordat uw caravan de stalling in gaat is het verstandig om hem te voorzien van winteronderhoud. Ons winteronderhoud zorgt ervoor dat u volgend seizoen de caravan zorgeloos uit de stalling kunt halen en veilig op reis kunt gaan. 

Laat Inventive Repair uw caravan onderhoud verzorgen in Friesland

Inventive Repair heeft sinds haar oprichting meer dan duizend klanten succesvol geholpen met het onderhoud en herstel van de caravans. Wij zijn een gecertificeerde partner voor uw caravan onderhoud. Het motto bij ons bedrijf is: “Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is”. Bent u in het bezit van een caravan die toe is aan onderhoud? U zoekt een betrouwbare partner die alle kennis in huis heeft? Dan zien wij u graag als klant.

Bel direct 0513 - 62 13 45 voor meer informatie omtrent uw caravan onderhoud FrieslandSitemap   |   Copyright © 2022 Inventive Repair   |   Realisatie: Firmaq media