Camper onderhoudsbeurt

U bent op zoek naar een full-service bedrijf dat voor u uw camper onderhoudsbeurt kan doen? Dan bent u bij Inventive Repair aan het beste adres.

Wij zijn een gecertificeerd en gespecialiseerd camper en camper bedrijf dat al meer dan duizend klanten succesvol heeft geholpen met het onderhoud van de camper.

De FOCWA onderhoudsbeurt

FOCWA is de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf met 2200 aangesloten ondernemers. Inventive Repair is aangesloten bij FOCWA en voert ook de FOCWA keuring voor campers uit. Dit kwaliteitslabel garandeert u dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf dat verstand heeft van zaken. U kunt bij ons de FOCWA onderhoudsbeurt laten uitvoeren voor een zeer redelijke prijs.

Uw camper wordt door ons gecheckt op o.a. de volgende onderdelen:

  • Controle van het onderstel
  • Controle van de opbouw
  • Controle van elektra en gas
  • Globale vochtmeting

Al onze bevindingen worden keurig aan u gerapporteerd. Op basis van de uitkomst van het rapport kunt u besluiten om de specialisten van Inventive Repair, waar nodig, reparaties te laten doen. U beschikt met deze keuring altijd over een goede en vooral veilige camper zodat u ontspannen op reis kunt gaan. Zonder zorgen, wel zo fijn.

Winteronderhoud voor uw camper

Nadat de zomer voorbij is en u uw camper het gehele seizoen met plezier heeft gebruikt wordt het tijd voor de winterstalling. Om er zeker van te zijn dat uw camper in goede staat verkeerd na de zware belasting in het seizoen adviseren wij u om een winteronderhoud te laten uitvoeren.

Inventive Repair loopt uw camper, voordat zij op stalling gaat, nog eens helemaal na. U kunt er dan zeker van zijn dat uw camper in goede staat verkeerd en zorgeloos de winterstalling in kan. Zo komt u in het nieuwe seizoen niet voor onverwachte verassingen te staan.

Meer info? Bel direct 0513 - 62 13 45 voor meer informatie omtrent uw camper onderhoudsbeurt.

Sitemap   |   Copyright © 2022 Inventive Repair   |   Realisatie: Firmaq media