Camper onderhoud Friesland

U bent op zoek naar een betrouwbare partner die voor uw camper het onderhoud in de provincie Friesland kan verzorgen? Dan bent u bij Inventive Repair aan het beste adres.

Wij zijn gevestigd in Heerenveen en bedienen de hele provincie Friesland waar het gaat om camper onderhoud. Inventive Repair is aangesloten bij FOCWA en hielp al meer dan duizend klanten met het onderhoud van de camper.

Diverse soorten onderhoud voor campers

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten van keuring en onderhoud. Welke soorten van onderhoud kunt u bij ons vinden?

FOCWA Onderhoudsbeurt

U kunt bij ons de uitgebreide FOCWA keuring laten doen. Bij deze keuring wordt uw camper grondig gecheckt tal van essentiële zaken zoals constructie, electra en gasinstallaties.

Pack Keuring voor Friesland

Alleen een door FOCWA erkend keuringsstation met daarvoor opgeleide technici mag een PACK –keuring uitvoeren. Inventive Repair is zo’n keuringsstation. Bij een PACK – keuring worden alle vitale onderdelen van de camper geïnspecteerd en gekeurd.

Geïnspecteerd worden o.a. de koppeling, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting etc. De remmen worden op de remmentestbank gecontroleerd. Inventive Repair is volledig uitgerust met alle moderne apparatuur voor het opsporen en herstellen van technische mankementen of gebreken. Reparaties en onderhoud worden bij PACK- keuring niet uitgevoerd.

Winteronderhoud van uw camper

Uw camper heeft in het seizoen veel te lijden gehad aan waarschijnlijk hoge temperaturen en andere extremen van de zomer. Voordat uw camper de stalling in gaat is het verstandig om hem te voorzien van winteronderhoud. Ons winteronderhoud zorgt ervoor dat u volgend seizoen de camper zorgeloos uit de stalling kunt halen en veilig op reis kunt gaan.

Laat Inventive Repair uw camper onderhoud verzorgen in Friesland

Inventive Repair heeft sinds haar oprichting meer dan duizend klanten succesvol geholpen met het onderhoud van de campers. Wij zijn een gecertificeerde partner voor uw camper onderhoud. Het motto bij ons bedrijf is: “Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is”. Bent u in het bezit van een camper die toe is aan onderhoud? U zoekt een betrouwbare partner die alle kennis in huis heeft? Dan zien wij u graag als klant.

Bel direct 0513 - 62 13 45 voor meer informatie omtrent uw camper onderhoud Friesland

Sitemap   |   Copyright © 2022 Inventive Repair   |   Realisatie: Firmaq media