Caravankeuring

De caravanskeuring wordt ook wel de caravan APK genoemd. Voor u is het laten keuren van uw caravan een belangrijke beslissing omtrent de veiligheid en het plezier dat u aan uw caravan beleeft. 

Normaliter worden caravans maar een paar maanden of weken per jaar door de eigenaar bewoond. Vooral in de wintertijd, waarbij het koud en vochtig kan zijn, heeft uw  caravan veel te lijden. Installaties en apparatuur ondervinden hinder van de temperatuurverschillen in vergelijking met de zomer. Rubberen gasleiding kunnen uitdrogen en corrosie van de elektriciteitskabels kan plaatsvinden.

Vanuit veiligheidsoogpunt een gevaarlijke combinatie van factoren.

Overheid en verzekeraars pleiten voor keuring

De overheid en verzekeraars dringen aan op de noodzaak van een jaarlijkse keuring van uw caravan. In de politiek gaan stemmen op voor een tweejaarlijkse keuring van alle caravans die van de openbare weg gebruik maken. Een zogenaamde veiligheidskeuring voor caravans heeft vanuit het oogpunt m.b.t. uw eigen veiligheid grote waarde. 

Grondige caravankeuring door Inventive Repair

Voor uw Bovag onderhoudsbeurt en keuring kunt u terecht bij Inventive Repair. Wij zijn een full-service en bij de Bovag en Focwa aangesloten caravanspecialist. Wij keuren uw caravan op alle vitale veiligheidspunten waardoor u, na de keuring, weet dat u veilig op reis kunt gaan. 

 

Wij zorgen ervoor dat u veilig op reis kunt gaan. Wilt u gebruik maken van deze tweejaarlijkse keuring? Meer info? Bel direct 0513 - 62 13 45 voor meer informatie omtrent uw caravankeuring.

Sitemap   |   Copyright © 2022 Inventive Repair   |   Realisatie: Firmaq media