BearLock anti-diefstal

We hebben onze service uitgebreid. Wij zijn inmiddels ook dealer van Bearlock anti-diefstalsystemen. Wij kunnen dit systeem voor u inbouwen in o.a. kampeerauto's, bedrijfsauto's en personenauto's.

Het grote voordeel van de Bearlock Systemen is dat dit een volledig mechanisch systeem is waarbij het versnellingsbakmechnisme (of stuurmechnisme) wordt geblokkeerd waardoor schakelen (sturen) onmogelijk is.

Voor meer informatie:
0513 - 62 13 45  (Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten)


Over BearLock

BearLock® staat voor mechanisch beveiligingsysteem voor auto's, oftewel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige en revolutionaire, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid  en extreme betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat   BearLock-Gearlock®  behoort tot één van de beste auto-beveiligingssystemen.

Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd, vormt  het BearLock-versnellingsbakslot®  zich tot één geheel met het chassis van uw auto. De bediening is moeiteloos, simpel en snel; een vrijwel “automatische” handeling, zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit laatste zorgt dan weer voor een optimale bescherming van uw auto. Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, met wat voor soort gereedschap dan ook, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03

Sitemap   |   Copyright © 2022 Inventive Repair   |   Realisatie: Firmaq media