Aangesloten bij


Bovag

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations zijn welkom als lid.


Focwa

FOCWA, de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf, is een actieve ondernemersorganisatie met ruim 2200 aangesloten ondernemers. Deze bedrijven houden zich voornamelijk bezig met het schadeherstel van auto's, bedrijfsvoertuigen, caravans, campers en motorfietsen en het bouwen van aanhangwagens en carrosserieën.


Omnia

Omnia is een landelijk samenwerkingsverband van professionele schadeherstellers voor elke schade aan uw caravan of camper.  Bij Omnia zijn vakkundige gecertificeerde herstellers aangesloten, die garant staan voor kwaliteit en deskundigheid met de beste service en garantie. Herstel betekent ook waardebehoud van uw bezit, dus raadpleeg bij schade altijd de Omnia specialist.

Omnia werkt voor alle camper en caravanverzekeraars. U kunt snel weer onbezorgd en veilig op weg met uw caravan of camper. Lees meer over Omnia


RE-Camp

RE-CAMP is een landelijk netwerk van topspecialisten in camper en caravan schadeherstel. U hoeft daarom niet ver van huis om erop te kunnen vertrouwen dat uw beschadigde camper of caravan de best denkbare aandacht krijgt.

Voor alle mogelijke schade is bij RE-CAMP de actuele deskundigheid in huis. Elke schade wordt gerepareerd en afgewikkeld door gecertificeerde experts die zich specifiek op dit terrein hebben bekwaamd en borg staan voor de beste en meest efficiënte aanpak.

Zie voor meer informatie www.recamp.nl


Profile Repair

Wandschades aan caravans en campers perfect én betaalbaar hersteld! Het herstel van beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers, was vroeger tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden. En dat is geen eenvoudige ingreep bij caravans en campers.
 

Caravan Schade Select

Als u schade heeft aan uw caravan dan moet er van alles worden geregeld. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de schademelding, schadetaxatie, reparatie, garanties, betaling, etc. Om u al deze zorgen uit handen te nemen, hebben enkele schadeverzekeraars afspraken gemaakt met professionele caravanherstelbedrijven. Deze samenwerkingsvorm heet Caravan Schade Select.


Sitemap   |   Copyright © 2022 Inventive Repair   |   Realisatie: Firmaq media