Caravan en Camper SchadeherstelWij begrijpen als geen ander dat schade aan uw voertuig voor u vervelend is en daarom nemen we u graag alle zorgen uit handen.

Wij hebben een haal - en brengservice, regelen alles met de verzekering en zorgen voor een perfect herstel van uw caravan of camper. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Inventive Repair is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich geheel gespecialiseerd heeft in onderhoud- en reparatietechnieken voor o.a. caravans, campers en auto's.
Inventive Repair is dienstverlener aan: dealerbedrijven, importeurs, caravanfabrikanten en particulieren.

 
Techniek / schadeherstel:
Wij zijn gespecialiseerd in het herstel van deuken en krassen in aluminium structuur beplating, Profile Repair, herstel van kunststof delen en natuurlijk ook het 'groot' schadeherstel, zoals aanrijdingschade, lekkageschade of hagelschade. Voor alle voorkomende caravanschade van klein tot groot kunt u bij ons terecht. Middels de technieken die wij hanteren kunnen wij veelal schadelast besparende reparaties uitvoeren.

Het is niet altijd nodig om delen te vervangen en reparatie kan zelfs beter zijn dan vervanging van het betreffende deel. De invloed van de reparatie en de kwaliteit voor de caravan of camper staan voorop. Daarom is het van belang dat u het herstel van schade door vakbekwame en goed opgeleide specialisten laat uitvoeren.

Inventive Repair is gespecialiseerd in schadeherstel van caravans en campers en is zowel Bovag als Focwa erkend Caravan en camperservicebedrijf en PACK-keuringsstation.

Gerelateerde pagina's:

Sitemap   |   Copyright © 2022 Inventive Repair   |   Realisatie: Firmaq media